April 30, 2016


Hakuna Matata Gang nieuw album wordt Lit


April 30, 2016

Het gaat steeds beter met de Surinaamse rapgroep Hakuna Matat Gang (HMG). Zij brengen binnenkort een album uit genaamd ‘Lit’. De groep heeft donkere dagen gekend als het gaat om het nummer ‘Bullet’ welke onacceptabel was bij een bepaalde groep in de samenleving, waardoor ook optredens werden afgelast in Europa om ditzelfde nummer. HMG staat vooral bekend om het nummer ‘Baardvies’. Het album ‘Lit’ komt komende maand mei uit en gaat gepaard met een release party. ‘Wij zijn gemotiveerd, dus verwacht vuur’, laat de groep via haar Facebook pagina weten. Bij de Amerikaanse rappers gebruiken ze het populaire woord ‘Lit’ wanneer iemand echt enthousiast is of een bepaalde hype voelt. Van dit album heeft de rapgroep al enkele nummers gelanceerd als voorproefje. Een van ze is ‘Succes’ en doet het heel goed, gezien de rating. de jongens staan heel positief tegenover ‘Lit’ en zijn zelfs ‘lit’ over het lanceren hiervan. De rapgroep maakte bekend dat zij van dit nummer binnen twee weken 20.000 views op You Tube op eigen kracht heeft kunnen halen. Het nummer is opgenomen met de rapper Jackson Blai.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249