SCV na 43 minuten klaar met Jivan Jotie

SCV had zondag weinig moeite met Jivan Jotie. De koploper in de eerste klasse voetbalcompetitie op Livorno stond na 43 minuten met 5-0 voor toen de wedstrijd moest worden afgefloten.
Jivan Jotie, dat met acht spelers aan de ontmoeting begon, zag zijn doelman in de 43ste minuut geblesseerd afhaken. De ploeg beschikte ook niet over reservespelers. Aangezien het minimale vereiste aantal spelers ontbrak, was de arbiter genoodzaakt af te fluiten. Jonathan Iroredjo nam drie van de vijf treffers voor zijn rekening. Hij opende de score in de derde minuut, waarna Miquel Hill in de 25 ste minuut er 2-0 van maakte. Iroredjo scoorde ook in de 31ste en 40ste minuut, terwijl Dion Figueira in de 41ste minuut de 5-0 completeerde.
Eveneens in de eerste klasse won a.s.Highwaystar met 4-2 van FC ADO. De ruststand was 2-1. De doelpunten van Highwaystar kwamen van: Rahiem Faudjar, Anoepkoemar Phieram en Romario Susana (2x). Voor FC ADO vonden Ryan Amekang en Gillermo Bruinhart het net.
8.Caravan 2010     3-14
De ploeg van Jivan Jotie krijgt na de wedstrijd van gisteren drie punten in mindering.
De topscorers tot nu toe in de eerste klasse zijn:
Jonathan Iroredjo (SCV)    34
doelpunten, Miquel Hill  (SCV) 13 doelpunten en James Stoard (s.v. Welge-dacht C) 11.
In de tweede klasse deelden The Red Rose en Jong India de punten: 1-1. Deze score was al voor de rust bereikt door doelpunten van Da-mien Tweeling van The Red Rose en Giovanni Bekmy van Jong India. Sergio Babel en Joshua Suttle van The Red Rose werden rood gekleurd.
Interpul wees Hindboys met 2-0 terug. Ian Laldhari  en Oscar Tjauw-A-Hing scoorden in de eerste helft voor Interpul.
Topscorers tweede klasse:
Bjiorn Hahn (Hindboys) 16 doelpunten; Giovani Bekmy (Jong India) 15 doelpunten en Terence Lienga (Hind-boys) 11 doelpunten.
Programma donderdag 7 april:
Tweede klasse: 18:30 uur: Hindboys-The Red Rose
Eerste klasse: 20:20 uur:
SV Amor-BKV
Programma zondag 10 april: Tweede klasse: 11:00 uur Cruzeiro-KD 2011 en 13:00 uur Jong India-Hindelaya. Eerste klasse: 15:00 uur FC ADO-s.v.Welgedacht C en 17:00 uur SCV-SV Amor.