Varossieau zet dealers en aannemers in het zonnetje

Vakkundigheid, productkennis en verkoopcijfers stonden vrijdagavond centraal tijdens de jaarlijkse premieavond van Varossieau Suriname, de grootste verffabriek van Suriname. Tientallen dealers en aannemers genoten in Restaurant Triple S van een goede maaltijd en een sfeervolle award-uitreiking meldt Varossieau middels een persbericht.

Voor Varossieau telt niet alleen de afzet van producten, maar ook het veilige en deskundige gebruik daarvan. De presentatie van Varossieau producten door de dealers is even belangrijk als de verstrekking van goede informatie. Daarom zijn dealers en aannemers getoetst op hun kennis van uiteenlopende producten. Varossieau is onderdeel van PPG Industries, wereldwijd de grootste producent en leverancier van verf, coatings en aanverwante producten.

Via een uitgekiend puntensysteem zijn ook dit jaar de Aannemer en de Dealer van het Jaar gekozen. Er zijn bonuspunten toegekend aan bezoekers van de informatieve deco-avonden die Varossieau regelmatig organiseert.

Namens haar vader Firozkhan Rahmoe ontvangt de trotse Sifania Ozir-Rahmoe (links) de award voor Aannemer van het Jaar van 2015. Varossieaus commercieel manager Nuria Phang en Salesforce medewerker Vincent Dermowidjojo.
Namens haar vader Firozkhan Rahmoe ontvangt de trotse Sifania Ozir-Rahmoe (links) de award voor Aannemer van het Jaar van 2015. Varossieaus commercieel manager Nuria Phang en Salesforce medewerker Vincent Dermowidjojo.

Hong Wei Bouwmaterialen is voor de tweede keer Dealer van het Jaar geworden. Ook de Aannemer van het Jaar, Firozkhan Rahmoe, viel voor de tweede keer in de prijzen. Beide bedrijven eindigden ook in 2013 als eerste in hun categorie. Zij ontvingen een ingelijste oorkonde en een cheque. In totaal zijn vrijdagavond twintig dealers en tien aannemers gewaardeerd voor hun inzet. Aanmoedigingsprijzen gingen naar zes bedrijven.

Varossieau Suriname N.V. heeft behalve vier eigen filialen, een netwerk van circa 150 dealers. Het bedrijf rekent ook een grote groep aannemers tot zijn klantenkring. Met 80% van de verfmarkt blijft Varossieau marktleider.

Varossieau blijft verder groeien en zich ontwikkelen. Het bedrijf levert naast de bekende Historex producten ook Protective & Marine Coatings (PMC) van het merk Sigma Coatings, houtcoatings van het merk Rambo, professionele schildersgereedschappen van het merk ProGold en Autolakken (Car Refinish) van het merk PPG/Deltron. Vrijdagavond is in Triple S speciale aandacht besteed aan twee nieuwe producten: Historex Aqua-Lak, een breed toepasbare LAK op waterbasis, en de nieuwe, robuuste 1-component Historex Poly Urethaan (PU) Vloerverf.

More
articles