Slotduels algemene ronde Wanica beloven spervuur

Het belooft te gaan vonken tijdens de slotwedstrijden in de algemene ronde van de Wanica Sport Organisatie (WSO) op zondag 14 en zaterdag 20 februari. Zes teams zijn al verzekerd van een plaats in de finaleronde, waarin de top-8 strijd zullen leveren om de WSO-titel 2015-2016.
De teams van Pokigron, titelverdediger Pontbuiten, Sunny Point (SP) en de verrassende nieuwkomers Bende Konde en Rasta, zijn al verzekerd van een finaleplaats.
De twee overgebleven posities moeten nog worden ingevuld en de teams die het meeste aanspraak hierop maken zijn Toerano, Foetoe Na Keba (FTN) en Wanhatti. Deze drie teams hebben respectievelijk 18, 17 om 15 punten en kunnen elkaar nog voorbijstreven. Toerano en Wanhatti kunnen beide maximaal eindigen op 24 competitiepunten, terwijl FTN maximaal 20 competitie-punten kan halen. Het lot wil dat deze ploegen elkaar nog moeten treffen.
Toerano sluit de algemene ronde op zaterdag 20 februari af met het duel tegen Wanhatti, maar treft een week daarvoor, op zondag 14 februari, het team van Rasta.
Op dezelfde dag speelt FTN tegen Madboys, dat nog een theoretische kans heeft indien FTN en Wanhatti steken laten vallen. Wanhatti kruist op zondag 14 februari de degens met Sunny Point.
De rangschikking is als volgt:

More
articles