TNF wint badminton “Day of the Champions”

Door in twee eerste en twee tweede plaatsen in de wacht te slepen is de badmintonclub Tan Na Fesi (TNF) zaterdag winnaar geworden van de “Day of the Champions” van de Surinaamse Badmin-ton Bond (SBB).
Dit badmintonspektakel werd met succes afgewerkt in een goed bezette Chinese Sport-hal en diende ter afsluiting van de badmintonclubcompetitie. Er werd gespeeld in de U-13, U-17, A-klasse en de B-klasse. TNF 1 en TNF 3 werden winnaar in respectievelijk de A-klasse en de U-17. In de U-13 werd TNF 4 tweede en In de B-klasse werd TNF2 ook tweede.
De jongelingen in de U-13 klasse hadden veel onder-steuning van hun aanhang die vanuit de tribune bemoe-digende woorden toeriepen.
De wedstrijden begonnen om 10:30 uur en werden vanaf dat moment alle wedstrijden vlot afgewerkt.  Het was duidelijk te merken dat de drive er goed inzat bij de spelers die vanaf de eerste clubcompetitie hun uiterste best hebben gedaan.
Vermeldenswaard is dat TNF zijn naam eer heeft aange-daan door in alle vier klas-sen vertegenwoordigd te zijn.
In de A- en de B-klasse wa-ren het de iets meer ervaren spelers die het tegen elkaar opnamen. Bekende spelers zoals Irfan Djabar, Redon Coulor en Mitchel Wongso-dikromo hebben ook deel-genomen aan dit toernooi.
Na de wedstrijden werd de prijsuitreiking verricht door Glynis Darmohoetomo en Rinia Haijnes, beide leden van de Surinaamse Badmin-ton Bond.
De organisatie van de jaarlijkse clubcompetitie, die be-gon in februari, ligt in handen van de SBB. Gedurende drie weekenden hadden de spelers de ruimte zich te kwalificeren voor deelname aan deze “Day of the Cham-pions”.
De uitslagen zijn als volgt:
U-13: 1.Golden Eagels 2; 2. TNF 4 en 3.PFF 4.
U-17: 1.TNF 3, 2.SCVU 3 en 3.PFF 3.
A-klasse: 1.TNF 1, 2.Clear Shot 1 en 3.SCVU 1.
B-klasse: 1.PFF 1, 2.TNF 2 en 3.SCVU 2.

More
articles