The Lions neemt revanche op Styx

The Lions en Styx stonden gisteren voor de eerste maal dit seizoen tegenover elkaar in de hoofdklasse futsalcompetitie. Het was de eerste ontmoeting se-dert 11 december van het vorig jaar toen Styx landskampioen werd door de tegenstander in game 2 van de best-of-three finaleserie met 4-2 te verslaan, nadat het eerste duel vier dagen eer-der ook was gewonnen (2-0). The Lions dat toen een sterk seizoen draaide zag zo de droom op het kampioenschap in rook opgaan. De ploeg had gisteren in de eerste ontmoeting de kans om za-ken recht te trekken en liet die niet zo-maar aan zich voorbijgaan.
The Lions won het duel met 4-3 en nam zo de koppositie over met de volle winst uit twee wedstrijden. Styx zakte naar de vijfde plek met drie punten uit twee wedstrijden.
Gregory Righters van Styx werd met
twee treffers de topscorer van het treffen. Styx won in zijn eerste wedstrijd van de competitie met 7-5 van Penta-gon.
Mengao heeft net als The Lions ook zes punten uit twee partijen. De ploeg, die daarmee de tweede plek bezet, won gisteren met 5-1 van Pentagon. Vange-lino Sastromedjo van Mengao was goed voor twee doelpunten. Voor Pentagon was het de tweede nederlaag in drie wedstrijden. De ploeg won vorige week zondag met 5-3 van Giants.
Giants moest gisteren zijn meerdere er-kennen in Kabel Boyz/Luna Group, die op de derde plek volgt achter Mengao. Kabel Boyz/Luna Group won de partij met 4-2 waarbij Toninio Pranaware van Giants twee keer het net vond.
In de eerste klasse won The Lions II met 5-4 van SV De Vuist.
ZV Zwaluw’96 wees SC Scorpio met 8-2 terug. Shaief Karijopawiro leidde ZV Zwaluw’96 met 4 doelpunten.
Rising Stars klopte SV Orkaan met 6-3 en ZV Palo was met 5-2 de betere van FC Internacional II. Lee-Roy Oron en Der-rel Landus van ZV Palo scoorden elk twee keer.
Zondag gooiden MV&V United en ZV JetBoys het op een akkoordje in de tweede klasse: 1-1.
Eveneens in de tweede klasse won Ont-span zaterdag met 8-4 van ZV Na-cio-nal. Shawn Stolk van Ontspan werd met 4 doelpunten de topscorer.
In de veteranenklasse werden zaterdag vier duels afgewerkt.
De resultaten zijn als volgt:
Djogo 2000-SV Alegre 6-3.
Gino Brandon van Djogo 2000: 4 doelpunten.
Club Noord-SCSV Barka 6-2. Jurmain Castillion en Ney Tjin Kon Koen van Club Noord elk 2 doelpunten.
Styx II-ZIOS 5-4. Jerrel Cau-pain en Marlon Felter van Styx II elk 2 doelpunten.
Wasgo-Styx/M&N Car Center 7-4. Gilliano Sordjo van Was-go 3 doelpunten.
Stand hoofdklasse:
1.The Lions 6 uit 2
2.ZV Mengao 6 uit 2
3.Kabel Boys/LG 4 uit 2
4.FC Internacional 3 uit 2
5.Styx/KG 3 uit 2
6.Pentagon 3 uit 3
7.Lengte Boys 1 uit 3
8.Giants 0 uit 2

More
articles