Trainers- en arbiterskorps basketbal versterkt

Trainers- en arbiterskorps basketbal versterkt Het trainers- en arbiterskorps van de Surinaamse Basket-bal Associatie (SBA) is verder versterkt. Zestien personen hebben in de afgelopen pe-riode met succes een viertal cursussen afgerond. De cursussen “Jeugd basketbaltrai-ner”, “Trainer C-basketbal”, “Tafelofficial” en “Scheidsrech-ter” werden door de SBA in samenwerking met de Vere-niging van Basketbaltrainers en Officials (VBTO) verzorgd. De diploma-uitreiking vond op maandag 4 plaats in de Anthony Nesty Sporthal en wel tijdens de wedstrijden in het kader van de Scholen Basketbalcompetitie (SBC). In totaal hadden twintig personen zich voor de verschillende cursussen opgegeven, maar werd uiteindelijk met zestien afgerond. De geslaagden van de diverse cursussen zijn: Naam en voornaam JTB Trainer-c Tafelofficials Scheidsrechter 1.Humphrey Eendragt X X 2.Cherryl Blokland X X 3.Guno Lemen – – – – 4.Romeo Vlieri X X 5.Michaël Elstak X 6.Anwar Chaalio Tapessur X X X 7.Maurice Reinier Zrour X 8.Nathalie Rosita Bulo X X X 9.Randy Joel Kranenburg X 10.Sergio Pinas – – – – 11.Delano Demees X 12.Randy van Dillenburg X 13.Lydia Tolud X X 14.Freddy Soesanti X 15.Kenneth Vianen X 16.Sedoc Edwin – – – – 17.Gregory Clijde Sporkslede – – – – 18.Angela Loswijk X 19.Anastatia Coupain X 20.Ramona Coupain X Diploma’s per opleiding 3 8 6 7