Hannapier-winnaar mag jaar lang gratis feesten

Een heel jaar lang gratis naar de discotheek, de bioscoop of uit eten gaan, zonder zelf voor de kosten te hoeven opdraaien. Scrappy W, Hanappier brand ambassador, heeft het prijzenpakket gistermiddag namens de Suriname Alcoholic Beverages N.V. (SAB) overhandigd aan I. Jaglal, de gelukkige winnaar van de jongste Hanappier consumentenactie. Het bedrijf stelt als voorwaarde dat de prijswinnaar op een verantwoordelijke manier geniet van de riante prijs. De prijsuitreiking vond plaats in Het Rumhuis.
Sinfra Zaandam, marketing executive van SAB, zegt in een gesprek met De West dat de man aanstonds mag beginnen met genieten. Hij steekt van wal met een diner voor twee personen in het Marriott Hotel, geheel op kosten van het bedrijf. Tijdens zijn diner krijgt hij een Hannapier cocktail en eventueel andere SAB-producten aangeboden.
Hij is niet verplicht alleen SAB-dranken te consumeren tijdens het beleven van het uitgaansleven de komende maanden. Bovendien kan en mag hij met de SAB afspreken hoe hij gebruik wenst te maken van de aangeboden mogelijkheden. Volgens Zaandam heeft de winnaar veel keus, en is het bedrijf tot veel in staat. “Er zijn wel voorwaarden. Die worden goed doorgenomen met meneer Jaglal. Belangrijk voor ons is vooral dat het genieten op verantwoordelijke wijze gebeurt”, aldus de marketing executive.
Jaglal is de grote winnaar van een consumentenactie van Hannapier de afgelopen periode. In een eerdere fase van de stickeractie op de Hannapierflessen, zijn al honderden prijzen uitgereikt. Zaandam zegt dat het merk al ruim 40 jaar bestaat en dat de SAB het daarom meer dan billijk vindt om iets terug te doen voor de klant. De leus luidt “Toast met trots op je land, en geniet op een verantwoordelijke manier van Hanappier en feesten met Scrappy W.” De Hannapier-actie is met de uitreiking aan Jaglal officieel afgerond.
De gemeenschap mag de komende tijd nog meer promotiecampagnes verwachten met een nadrukkelijkere koppeling tussen het merk Hannapier en de artiest Scrappy W. Ondertussen zal de SAB ook de promotie van andere, eigen producten opvoeren. Zaandam zegt dat de eerstvolgende consumentenactie midden van het jaar zal aanvangen. Hoe die actie eruit zal zien, blijft voorlopig nog geheim.

More
articles