Opnieuw geen winst voor Eendracht

Eendracht, de regerend kampioen van de Livorno Sport Organisatie (LSO) blijft sukkelen in de competitie. Nadat hekkensluiter BKV vorige week nog met 1-0 te sterk was, heeft Eendracht zich zondag niet weten te herstellen. Tegen semi-kampioen Vredenburgstar werd het 2-2 in een partij waarin Eendracht van een 2-0 achterstand moest terugkomen. Awinash Laldhari opende in de elfde minuut de score namens Vredenburgstar. In de 54ste minuut verdubbelde Rasidahmad Orie de voorsprong. In de 58ste en de 66ste minuut scoorden respectievelijk Rijkaard Bodjie en Rioas Francis voor Eendracht.
Eendracht staat nu met 14 punten uit 8 wedstrijden op de vijfde plek. Vredenburg heeft dezelfde cijfers, maar is daarmee de nummer 4. De ploegen moeten koploper Jivan Jotie, nummer 2 Welgedacht C en SCV voor zich dulden.
Welgedacht C won zondag met 3-2 van Highwaystar, dit na een 2-1 ruststand in het voordeel van de latere verliezer. Djino De Switt, Variano Fonkel en Sarvaino Pinas scoorden voor Welgedacht C. Bij Highwaystar waren dat Roxanno Martosoekatmo en Jamaal Neslo.
Rood was er voor Giovanni Tempo van Welgedacht C.
Uitslagen twee klasse: SV Amor-The Red Rose 2-1. SV Amor: Silvano Mijnals en Moreno Mijnals. The Red Rose: Everaldo Soke. Rood: Bharat BhoeshanJagessar (SV Amor) en Amoengal Anakaba (The Red Rose).
Hindboys-Cruzeiro 3-2 (2-0). Hindboys: Marc Hahn, Ashvin Jangbahadoer en Dinesh Loedoer. Cruzeiro: Ryan Amekang en Jimmy Singodikromo.
Programma donderdag 5 februari:
18:30 uur tweede klasse Jong Jivan Jotie 2012-KD 2011 en 20:20 uur eerste klasse s.v.Welgedacht C-SCV.
Zondag 8 februari: Tweede klasse: 10:30 uur s.v.Amor-HVV en 12:30 uur Caravan-The Red Rose. Eerste klasse: 14:30 uur Jivan Jotie-FC ADO en 16:30 uur Hindelaya-BKV.