October 3, 2014


Readytex lanceert T-shirt in verband met Werelddierendag


October 3, 2014

Ter ere van Werelddierendag morgen, op 4 oktober presenteert de Stichting Dierenbescherming Suriname (DBS) aan het publiek het derde T-shirt van de limited edition series waarmee zij samen met Readytex N.V. startte in december 2013. Voor deze belangrijke dag waarop dierenliefhebbers wereldwijd extra liefde en aandacht vragen voor alle dieren, komt de DBS uit met een leuk en toepasselijk T-shirt. In een grappige, subtiele print delen twee van onze favoriete huisdieren, kat en hond, een liefdevol snufje met elkaar. Een leuke print met een positieve boodschap op een T-shirt waarmee elke dierenvriend ongetwijfeld met veel trots zal pronken. En de aanschaf van dit nieuwe T-shirt is meer dan de moeite waard omdat u er ook nog het goede doel van de DBS mee ondersteunt! Want het werk van de DBS, opgericht in 2001, verdient zonder meer de ondersteuning van iedereen in onze samenleving. De stichting stelt zich ten doel alles te doen wat in het belang is van dieren en het dierenleven in Suriname en daar komt aardig wat bij kijken. Het waken tegen mishandeling van dieren, bevorderen dat alle dieren in gevangenschap goed worden verzorgd en in diervriendelijke omstandigheden leven, hulp verlenen aan zieke en gewonde dieren bij ongevallen en mensen informeren over het werk van de Stichting, zijn de kerntaken van de DBS. Om dit werk te kunnen doen is de DBS uiteraard afhankelijk van steun uit de gemeenschap. Daarom organiseert zij jaarlijks een aantal fundraisingactiviteiten en de verkoop van de T-shirts maakt daar ook deel van uit. Ook dit nieuwe ontwerp wordt in een beperkte oplage gedrukt en is daardoor net als de vorige ‘Woof!’ en ‘EAT – PLAY – LOVE ’ T-shirts, voor alle dierenliefhebbers een bijzonder verzamelobject. Bij de viering van Werelddierendag in het dierenasiel (tegenover de Paramaribo Zoo) op 5 oktober, of vanaf 6 oktober bij Readytex, is deze t- shirt te verkrijgen. Met het geld zal het werk van de DBS on-dersteund worden. Van de eerste twee prints, die overigens niet meer gedrukt zullen worden, zijn nog enkele exemplaren te verkrijgen bij Readytex.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249